Aivan tavallinen perhe, aivan tavallinen arki. 

Olemme 4-6 hengen perhe, joka asuu lähes Kouvolan keskustassa taajama-alueella. Perheeseemme kuuluu 4 lasta, joista 1 asuu arjen luonamme.

Nuoren elämäni vietin pääosin palveluskoirien  ja niiden harrastusten parissa. Samalla kouluttauduin niin kouluttajaksi, kuin koetoimitsijaksi muutamaan lajiin. Toimin aktiivisena tottelevaisuus-, näyttely-, tapakasvatus- ja hakukouluttajana. Harrastin aktiivisesti myös agilityä ja vedin nuorisojaosta. 

Pitkäaikainen haaveeni toteutui kun ensimmäinen malamuutti muutti taloon 2008. Hyvin suuri ja opettavainen persoona Tuike (Fi Mva Tulisalon Icy Glamour). Tuike oli iso ja vaikuttava ilmestys, niin koirien kuin ihmisen parissa. Ystävällinen, määrätietoinen, tasapainoinen. Tuikkeen perintöä jatkan kasvatuksessani ja mielestäni parhaat puolet onkin saatu pidettyä pinnalla. 

Kotona meillä on tällä hetkellä 7 malamuuttia ja lisäksi yhteistyökodeissa on 6 omistuksessani olevaa. 

Harrastuksiimme kuuluu valjakkourheilu sen monessa muodossa (1-6 koiran valjakot, sulanmaan ja rekikautena), vaellus, koiranäyttelyt ja toki normaali lenkkeily. Koiramme saavat jonkinlaista puuhailua päivittäin. 

Pennut syntyvät ja elävät perheemme keskellä sisätiloissa tai yhteistyökodeissa valvovien silmien alla. 

Kasvatukseni pääpointti on tasapainoinen, terve, ehdottoman hyväluonteinen ja energinen malamuutti, josta on niin rekiurille, näyttelykehiin kuin tavallisen liikunnallisen perheen kotikoiraksi.